Placeholder

Vanavond presenteert Google Android 3.0. Erg verrassend zal deze presentatie niet zijn, want ondertussen hebben we al erg veel van Honeycomb gezien. Toch denken verschillende websites dat Google nog wat moois in petto heeft voor ons. Wellicht wordt vanavond een internetversie of desktopversie van de Android Market onthult. Gebruikers kunnen op hun computer applicaties bekijken en direct downloaden naar hun telefoon. Of misschien komt Google eindelijk met Google Music, een service waarmee gebruikers muziek kunnen downloaden op hun Android-telefoon. Deze service zal vergelijkbaar zijn met Spotify. Google is al maanden in gesprek met grote platenmaatschappijen, dus de komst van Google Music zou een logisch gevolg zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Als Google vanavond meer verrassingen voor ons heeft, dan verschijnen de aankondigingen op Android Planet. Wat verwacht jij? Komt Google later vandaag met Google Music en een desktopversie van de Android Market?

Honeycomb is een speciale versie van Android voor tablets. Fabrikanten kunnen Android 3.0 installeren op tabletcomputers met grote beeldschermen, zodat gebruikers profiteren van een optimale gebruikersinterface. Er liggen al verschillende Android-tablets in de winkel, maar die draaien op oudere versies van Android.

Honeycomb ziet er heel anders uit dan Gingerbread (Android 2.3). Zo introduceert Google de Action Bar en de System Bar. Deze twee balken geven gebruikers toegang tot de laatste notificaties, widgets en andere belangrijke functies.De standaardapplicaties, zoals de webbrowser, contacten en de camera, zijn allemaal vernieuwd. Deze apps maken gebruik van het grote beeldscherm van tablets.

Bron: Recombu

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.