De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Hema smartphones en tablets nu te reserveren: check de prijzen

Gijs Ettes
17 november 2014, 16:55
2 min leestijd
Hema smartphones en tablets nu te reserveren: check de prijzen

Vanaf volgende maand kun je bij Hema terecht voor een viertal smartphones en tablets die zijn voorzien van een zacht prijsje en een vrijwel stockversie van Android.

Lees verder na de advertentie.

Hema smartphones en tablets komen eraan

Hema smartphones

De Hema smartphones en tablets dragen het Hema-logo, maar worden door een ander bedrijf gemaakt, zo meldt Nu.nl. Welk bedrijf dat precies is, laat Hema in het midden. De Android-toestellen draaien op een vrijwel stockversie van Android 4.4, met als enige toevoegingen een webwinkel-app, fotoservice-app en een app van Hema Mobiel.

De apparaten kunnen niet overweg met 4G, al hebben de tablets wel een belfunctie. Ook zijn de Hema smartphones en tablets standaard voorzien van een screenprotector. Het lijkt er daarmee op dat ze niet over een laag krasbestendig glas beschikken, zoals de meeste Android-toestellen die tegenwoordig worden uitgebracht.

Hema Android smartphones

Hema H3

De Hema H3 is de goedkoopste smartphone die het warenhuis gaat aanbieden. Het toestel kost 100 euro, wordt verkrijgbaar in het zwart en wit en beschikt over een 4,5 inch-scherm (960 bij 540 pixels). De H3 wordt aangedreven door een 1,3GHz-quadcore-processor, 512MB aan werkgeheugen en heeft 4GB aan uitbreidbare opslag aan boord. Verder zijn er twee camera’s (5 en 2 megapixels) en een 1700 mAh-accu aanwezig.

Zoals verwacht heeft de duurdere Hema H5 (159 euro) betere specs, waaronder een 5 inch-scherm (720p), 32GB aan opslagruimte en 1GB aan werkgeheugen. De quadcore-processor heeft een maximale kloksnelheid van 1,3GHz en de camera’s schieten plaatjes met 8 en 2 megapixels. Verder is er dualsim-ondersteuning aan boord, alsmede een 2100 mAh-accu. Met een dikte van 7,2 millimeter is de Hema smartphone aanzienlijk dunner dan zijn goedkopere broertje (10 millimeter).

Hema H3 en H5

Hema Android Tablets

De Hema tablets bevinden zich qua prijs ook in het budgetsegment. De Hema H8 is de goedkoopste met 125 euro en voor die prijs krijg je een 8 inch-scherm (1280 bij 800 pixels), een 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB opslag (uitbreidbaar) en twee camera’s met 5 en 2 megapixels.

Hema tablet

De Hema H10 kost 159 euro en heeft een iets groter scherm (10,1 inch) met dezelfde resolutie als de H8. Ook de overige specs zijn vergelijkbaar, op de opslagruimte (16GB) en de accucapaciteit (6000 mAh in plaats van 4000 mAh) na. Ook is de H10 twee millimeter dikker (13 millimeter).

Hema H10 en H8

Hema smartphones en tablets kopen

Wil je de Hema smartphones en tablets kopen? Dat kan! De Hema H3, Hema H5, Hema H8 en Hema H10 zijn nu al reserveren via de links hierboven. Houd er wel rekening mee dat de toestellen in de loop van volgende maand pas worden geleverd. De verzendkosten bedragen 4,95 euro.

De Android-toestellen van de Hema hebben standaard twee jaar garantie en worden geleverd met een oplader en usb-kabels. Bij de smartphones krijg je daarnaast oordopjes en een screenprotector tegen krasjes op het scherm.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu