Herinnering: AEM#4 + update programma

Redactie
1 juni 2011, 9:19
3 min leestijd
Herinnering: AEM#4 + update programma
aem logo

Het blijkt wel dat 3D leeft, want de inschrijvingen voor de vierde editie van de Android Experience Meetup stromen binnen. Op 9 juni zijn we welkom in het hoofdkantoor van LG, om niet alleen over 3D te praten maar ook om het te ervaren. Daarvoor hebben we meer dan 10 toestellen tot onze beschikking waaronder de LG Optimus 3D en de LG Optimus Pad. Deze toestellen komen pas rond de zomer op de markt en jij kan er tijdens de AEM#4 al mee spelen… maar er is meer!

Lees verder na de advertentie.

Programma

Vanwege de grote toeloop voor dit 3D-evenement hebben we in overleg met LG het programma iets aangepast. Het ziet er nu als volgt uit:

  • 18.30 Ontvangst in de hal van LG.
  • 19.00 Aanvang programma met een korte presentatie over 3D door LG.
  • 19.30 Diverse demonstraties van 3D-technieken op verschillende `stations`.
  • 21.00 Einde programma.

Bij de diverse `stations` zul je kleine demonstraties aantreffen van diverse manieren om 3D te ervaren. Je kunt niet alleen kijken maar je kunt ook zelf 3D-foto`s maken en delen. Daarnaast kun je ook de nieuwe generatie 3D-tv`s zonder flikkerend beeld, LG Cinema 3D, beleven. Diverse medewerkers van LG en AEM lopen rond met de LG-toestellen zodat jullie zelf de nieuwe toestellen kunnen proberen.

Het belooft een superleuke en informatieve avond te worden en wij hebben er zin in. Als je je nog niet ingeschreven hebt voor deze vierde editie van de AEM dan kun je dat alsnog hier doen. Wacht er niet te lang mee want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol!

Plaats en route

De locatie voor deze meetup ligt in Amstelveen, aan de Krijgsman 1. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de A9 (afritnummer 4) en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur, op een apart parkeerterreintje. Je kunt ook het openbaar vervoer nemen (Connexxion lijn 300) en uitstappen bij halte ‘Langerhuize’. De bushalte van Connexxion lijn 300 bevindt zich op 100 meter van het LG-kantoor, zoals je op onderstaand kaartje ziet:

lg route bus

De volgende bussen stoppen bij de halte ‘Langerhuize’:

  • Connexxion 146: Uithoorn – Amsterdam Bijlmer Arena v.v.
  • Connexxion 165: Amsterdam Station Zuid WTC – Amstelveen busstation v.v.
  • Connexxion 300: Haarlem Station NS – Amsterdam Bijlmer Arena v.v.

Eventueel kun je ook bij halte ‘Amstelveen Ziekenhuis’ uitstappen als je Connexxion-lijn 149 (vanuit Uithoorn en Amstelveen Busstation) of 199 (vanaf Schiphol Zuid P30/P40 en Amsterdam Zuid WTC) neemt.

Kom je met de auto?

  • Vanuit Utrecht: Neem op de A2 vlak vóór Amsterdam de afslag naar de A9 (afrit #2). Neem daarna op de A9 afrit #4 (Ouderkerk a/d Amstel). Onderaan de afrit sla je linksaf de Burgemeester Boersweg op. Zodra je onder het viaduct door bent, zie je het kantoor van LG aan je linkerhand.
  • Vanuit Den Haag/Rotterdam: Neem de A4 tot knooppunt Badhoevedorp. Neem daarna de A9 richting Amstelveen. Neem afrit #4 (Ouderkerk a/d Amstel) en je ziet aan het einde van de afrit al het kantoor van LG aan je rechterhand.
  • Vanuit Amersfoort/Almere: Neem de A1 tot knooppunt Diemen en ga de A9 op, richting Amstelveen. Neem afrit #4 (Ouderkerk a/d Amstel). Onderaan de afrit sla je linksaf de Burgemeester Boersweg op. Zodra je onder het viaduct door bent, zie je het kantoor van LG aan je linkerhand.
lg route auto


Vanaf de A9 neem je afrit 4, Ouderkerk aan de Amstel.

Over Android Experience Meetup

De AEM is een gezamelijk evenement van Androidworld en Androidplanet. We organiseren op verschillende plaatsen in het land meetups die voor iedereen toegankelijk zijn. De voorgaande evenementen waren in Utrecht (met Samsung), in Eindhoven (met Coolblue) en in Rotterdam (met Mangrove).

Meld je aan! Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu