Het gaat weer beter met Motorola (dankzij Android)

motorola droidEen jaar geleden zag het er voor Motorola somber uit. Keer op keer riepen ze dat Android de reddingsboei zou brengen, die het merk er weer bovenop helpt. En dat lijkt ook te lukken. Uit de YouGov’s BrandIndex blijkt dat Motorola een inhaalslag heeft gemaakt op Apple, wat loyaliteit aan merken betreft. Onder mannen van 18 jaar en ouder zijn de Motorola-bezitters trouwer aan het merk dan iPhone-bezitters. BlackBerry scoort veel slechter. De studie is gebaseerd op interviews met 5.00 mensen die elke weekdag worden gedaan. Daarbij wordt een dwarsdoorsnede van de Amerikaanse bevolking genomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De studie heeft een foutmarge van 2 procent (meer of minder). Motorola is niet beschadigd door rechtszaken van AT&T en de strijd die in reclamespotjes wordt uitgevochten tussen de mobiele operators. De Droid en de iPhone zijn de toestellen waar op dit moment de meeste reclame voor wordt gemaakt en waar de meeste hype omheen hangt. Blackberry lijdt daar vooral onder.

yougov

Meer info: AppleInsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.