De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Het hardnekkige gerucht: Android in 2009

Redactie
14 augustus 2008, 6:41
1 min leestijd

Het is weer raak. Hoewel Google en HTC bevestigd hebben dat er nog dit jaar een mobiele telefoon met Android uit gaat komen claimt ene Trip Chowdry van Global Equities Research dat dit in pas in 2009 gaat gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Volgens Chowdry heeft de ontwikkeling van Android momenteel drie grote knelpunten:

  • HTC heeft problemen om aan de hoge eisen van Google te voldoen waar het gaat om functionaliteit van de mobiele telefoon.
  • HTC eist minimaal een x aantal dollars aan inkomen en verwacht niet dat er genoeg vraag is voor de Android mobiele telefoons om hier aan te voldoen.
  • Android zou niet in staat zijn om genoeg ontwikkelaars te trekken. Deze zouden worden weggekaapt door platformen zoals de Apple iPhone, Nokia’s Symbian en Microsoft.

Chowrdy claimt insiders te hebben die hem deze informatie verschaft hebben maar kan niet met echt bronnen op de proppen komen. Het lijkt erop dat dit gewoon weer een gerucht is gebaseerd op foutieve informatie. Gizmodo, een van de grootste Engelstalige gadget blogs, heeft dit gerucht echter overgenomen en het is daarom ook razendsnel verspreid en zeer hardnekkig geworden.

Bron.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu