De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Het meest complete prijzenoverzicht voor de HTC Hero en T-Mobile G2 Touch

Redactie
3 augustus 2009, 9:00
1 min leestijd
Het meest complete prijzenoverzicht voor de HTC Hero en T-Mobile G2 Touch
htc hero

Je ziet wel eens lijstjes met prijzen van de HTC Hero bij verschillende webwinkels. Meestal heb je dan keuze uit een stuk of vijf aanbieders. Ons leek het een beter idee om het eens wat uitgebreider aan te pakken: zoveel mogelijk aanbieders op een rijtje te zetten. Dat heeft geleid tot een HTC Hero prijzenoverzicht met bijna 20 aanbieders, onderverdeeld in drie onderdelen: de HTC Hero als los toestel, de HTC Hero met abonnement en de T-Mobile G2 Touch met abonnement. Het laatstgenoemde toestel is natuurlijk gewoon de HTC Hero, maar dan in een speciale zwarte uitvoering voor T-Mobile.

Bij de losse toestellen blijkt het zinvol om prijzen te vergelijken: de duurste en goedkoopste aanbieder liggen meer dan 50 euro uit elkaar. Ook bij de abonnementen zijn er wel degelijk verschillen: om dat te illustreren hebben we de toestelprijzen voor een ‘gemiddeld’ tweejarig Vodafone-abonnement 27,50 op een rijtje gezet. Bij veel webwinkels is het toestel gratis, maar er zijn ook webwinkels die je beter voorbij kunt gaan omdat je behoorlijk moet bijbetalen.

Lees verder na de advertentie.

Lees verder: prijzenoverzicht HTC Hero

Mocht je nog webwinkels of aanbieders missen: laat ze weten! Er is wel één voorwaarde: om te voorkomen dat er dubieuze handelaren in de lijst komen, nemen we alleen aanbieders op die bij een webwinkelorganisatie zijn aangesloten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu