De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Stevige Galaxy S5 Active op weg naar Europa voor 629 euro

Redactie
2 oktober 2014, 14:12
1 min leestijd
Stevige Galaxy S5 Active op weg naar Europa voor 629 euro
Galaxy S5 Active specs

De Galaxy S5 Active, de ruige versie van de Galaxy S5, komt ook naar Nederland. Dat gebeurde ook bij vorige versies van de Active-lijn, en zo ook voor het nieuwste model. De Active-lijn van Samsung is voor de ‘actieve mens’ en is daarom ook geheel stof- en waterbestendig met een IP67-certificering.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 Active specs

SAMSUNG CSC

De Galaxy S5 Active is voorzien van een 5,1 inch amoledscherm (1920 bij 1080 pixels), Snapdragon 801-chip, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan interne opslagruimte dat met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid. De Galaxy S5 Active specs bestaan verder uit een 16 megapixel-camera aan de achterzijde en een grote 2800 mAh-accu.

Ook is er een hartslagmeter aanwezig, maar de vingerafdrukscanner van de Galaxy S5 is niet in de Active-versie aanwezig. Die wordt vervangen door de Activity Zone, een plek met Samsung-apps voor de actieve gebruiker. Hier vallen onder andere een kompas, barometer, stopwatch en een zaklamp-app onder.

De Galaxy S5 Active gaat in Europa 629 euro kosten. De releasedatum is vooralsnog onbekend. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren Titanium Grey en Cemo Green, waarbij laatstgenoemde op de foto rechtsboven te zien is. Deze smartphoneversie heeft een camouflagekleur.

Laatste Samsung-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5 Active
Samsung Galaxy S5 Active

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu