‘Metalen Samsung Galaxy F te zien in gelekte persfoto’

samsung galaxy fAl sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S5 gaan er geruchten over een luxueuze versie van het toestel met een metalen behuizing  en betere specificaties. Smartphone-lekker @evleaks heeft nu een afbeelding van de Samsung Galaxy F, zoals het toestel mogelijk heet, geplaatst op Twitter. Het toestel krijgt volgens geruchten  een 64-bit Snapdragon 805-chip, een 5,3 inch-scherm (QHD, 2560 bij 1440 pixels) en optische beeldstabilisatie voor de camera.

Volgens de laatste berichten  vervangt de Samsung Galaxy F wellicht  de Galaxy S-lijn van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Dat zou betekenen dat we geen Galaxy S6 tegemoet zullen zien. Meer dan één bron voor dit gerucht heeft @evleaks echter niet, waardoor we het vooralsnog met een korrel zout nemen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Specificaties Samsung Galaxy F

galaxy fDe specificaties van de Samsung Galaxy F zijn nog allerminst zeker, maar mocht het toestel een Snapdragon 805-chip en een QHD-scherm krijgen, dan wordt het een flinke verbetering ten opzichte van de S5.

Die doet het immers met een Snapdragon 801-chip en een vrij standaard 1080p-scherm. Dat neemt niet weg dat de S5 een uitstekende smartphone is; lees er alles over in onze uitgebreide Galaxy S5 review.

Check de beste Galaxy S5 deals

Geen zin om te wachten op een metalen Galaxy S5? Het reguliere model is sinds april verkrijgbaar en via onderstaande aanbieders los of in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

[ad-block id=44 style=narrow]

Lees  meer

Lees hieronder het laatste nieuws met betrekking tot het Samsung-toestel. Daarnaast kun je alles te weten komen over de beste  Galaxy S5 prijzen en aanbiedingen van dit moment.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.