‘Metalen Samsung Galaxy F te zien in gelekte persfoto’

Gijs Ettes
4 juni 2014, 11:01
1 min leestijd
‘Metalen Samsung Galaxy F te zien in gelekte persfoto’
samsung galaxy f

Al sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S5 gaan er geruchten over een luxueuze versie van het toestel met een metalen behuizing  en betere specificaties. Smartphone-lekker @evleaks heeft nu een afbeelding van de Samsung Galaxy F, zoals het toestel mogelijk heet, geplaatst op Twitter. Het toestel krijgt volgens geruchten  een 64-bit Snapdragon 805-chip, een 5,3 inch-scherm (QHD, 2560 bij 1440 pixels) en optische beeldstabilisatie voor de camera.

Volgens de laatste berichten  vervangt de Samsung Galaxy F wellicht  de Galaxy S-lijn van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Dat zou betekenen dat we geen Galaxy S6 tegemoet zullen zien. Meer dan één bron voor dit gerucht heeft @evleaks echter niet, waardoor we het vooralsnog met een korrel zout nemen.

Lees verder na de advertentie.

Specificaties Samsung Galaxy F

galaxy f

De specificaties van de Samsung Galaxy F zijn nog allerminst zeker, maar mocht het toestel een Snapdragon 805-chip en een QHD-scherm krijgen, dan wordt het een flinke verbetering ten opzichte van de S5.

Die doet het immers met een Snapdragon 801-chip en een vrij standaard 1080p-scherm. Dat neemt niet weg dat de S5 een uitstekende smartphone is; lees er alles over in onze uitgebreide Galaxy S5 review.

Check de beste Galaxy S5 deals

Geen zin om te wachten op een metalen Galaxy S5? Het reguliere model is sinds april verkrijgbaar en via onderstaande aanbieders los of in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

Lees  meer

Lees hieronder het laatste nieuws met betrekking tot het Samsung-toestel. Daarnaast kun je alles te weten komen over de beste  Galaxy S5 prijzen en aanbiedingen van dit moment.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu