Placeholder

Fanatieke wandelaars kunnen vanaf nu HikeNode downloaden in de Android Market. HikeNode toont allerlei Nederlandse en Belgische wandelroutes op de kaart, zoals lokale wandelroutes, wandelknooppunten en het Pieterpad. Hoewel de dekking van de routes nog beperkt is, wordt de applicatie uitgebreid door de input van gebruikers. HikeNode haalt de routes op van OpenWandelKaart.nl, een site waar wandelaars routes kunnen uploaden of downloaden. Ken jij een leuke wandelroute? Plaats deze op OpenWandelKaart.nl en de route verschijnt in HikeNode.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HikeNode is ontwikkeld door Rulex. Je kent Rulex vast wel van applicaties als BikeNode (fietsroutes), HomeNode (zien waar huizen te koop zijn), FuelNode (goedkope brandstofprijzen) en FileKaart (waar zijn er files). Van al deze applicaties is BikeNode het populairst met meer dan 10.000 downloads. Maar wie weet brengt HikeNode daar verandering in!

HikeNode is slechts 256 kb groot en is gratis te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.