Hoeveel kost de Notion Ink Adam?

Redactie
23 augustus 2010, 15:30
1 min leestijd
Hoeveel kost de Notion Ink Adam?
Notion Ink Adam

Eindelijk zijn de prijzen van de verschillende versies van de Notion Ink Adam bekend. Het goedkoopste model kost 399 dollar (313 euro), de duurste uitvoering gaat voor 499 dollar (392 euro) over de toonbank. De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De Adam ondersteunt 1080p Full HD.

Volgens Notion Ink kan de Adam acht uur onafgebroken HD video afspelen of zestien uur op het internet surfen via WiFi, en dat alles op één enkele acculading. Er wordt gebruik gemaakt van een bijzonder energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels.

Lees verder na de advertentie.

De uitvoeringen met een Pixel QI-scherm kosten 449 dollar (alleen WiFi) en 498 dollar (WiFi en 3G). De uitvoeringen met een LCD-scherm zijn goedkoper: 399 dollar (WiFi) en 449 dollar (3G).

Notion Ink Adam krijgt een eigen applicatiewinkel met de naam ‘Genesis’. Net als bij de iPad kun je dus allerlei applicaties downloaden.

Adam ligt waarschijnlijk eind dit jaar of in januari 2011 in de winkel. De opvolger van de Notion Ink Adam is ook al bekend gemaakt: de Adam 2. De Adam 2 krijgt NVIDIA’s Tegra 3-processor (die overigens nog niet is aangekondigd) en draait op Android 3.0.

Via: Android Central

Categorie: Tablets
Spotlights: Android, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's