Hogere 3G-snelheid voor klanten van KPN, Telfort en Hi

3G-snelheid KPNPrivé-klanten van KPN, Telfort en Hi zien deze maand hun 3G-snelheid aanzienlijk verhoogd worden. Vooral KPN- en Hi-klanten profiteren van de snelheidsverhoging. Daarbij is het aantal plekken waar de maximum 3G-snelheid is te behalen in 2013 verdriedubbeld.

Om gebruik te maken van het snellere mobiele internet hoeven klanten van KPN, Telfort en Hi overigens niets te doen. KPN meldt op zijn officiële site dat abonnees uiterlijk 23 januari een sms ontvangen als de snelheidsverhoging een feit is. In het overgrote deel van Nederland kan vervolgens een stuk vlotter worden geïnternet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Voor KPN- en Hi-klanten stijgt de theoretische 3G-snelheid deze maand naar 14,4 Mbit/s (download) en 2.0 Mbit/s (upload). In de praktijk komt dit neer op een maximum haalbare downloadsnelheid van 8 Mbit/s (circa 1MB).

Abonnees van Telfort gaan er ook, zij het iets minder, op vooruit: hun 3G-snelheid stijgt naar 7 Mbit/s. Klanten die gebruikmaken van de Internet Versneller kunnen wel de theoretische 3G-snelheid van 14,4 Mbit/s behalen. De snelheidsverhoging van mobiel internet geldt alleen voor privé-klanten en dus niet voor zakelijke abonnees.

Lees meer over KPN

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot KPN, de grootste mobiele provider in Nederland.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.