Holiday-update voor Pocket Legends

Redactie
15 december 2010, 20:03
1 min leestijd
Holiday-update voor Pocket Legends
winter-pocket-legends

Spacetime Studios verblijdt ons met een speciale Holiday-update voor Pocket Legends, een populaire Massively multiplayer online (MMO) game voor Android. Pocket Legends is een soort mobiele World of Warcraft, waarin je samen met anderen moet vechten tegen kwaadaardige wezens. Een gebruiker kiest eerste een klasse: Warrior, Enchantress of Archer. Vervolgens geeft de persoon zijn eigen personage een naam. Daarna begint het avontuur: versla zombies en krijg steeds betere wapens en meer mogelijkheden.

De ontwikkelaars hebben twee nieuwe gebieden toegevoegd aan Pocket Legends: High Winter Festival en Swamp Towne. Beide gebieden bevatten veel nieuwe uitdagingen, speciale verhaallijnen, bizarre assocaires en een kersverse stad.

Lees verder na de advertentie.

Pocket Legends is gratis, maar in de applicatie kunnen aankopen gedaan worden, bijvoorbeeld om nieuwe werelden te openen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu