De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De Holofone is een Android-smartphone, Windows-pc en projector

Erwin Vogelaar
29 juli 2016, 19:12
2 min leestijd
De Holofone is een Android-smartphone, Windows-pc en projector

Is de Holofone de ultime smartphone? Het toestel draait Android, de volledige versie van Windows 10 en is ook nog eens een projector. Het moet niet gekker worden.

Lees verder na de advertentie.

Holofone

Ben je in de markt voor een nieuwe Android-smartphone, een nieuwe pc en een nieuwe projector? Stop dan even met zoeken. Het Chinese bedrijf Akyumen biedt nu namelijk de Holofone aan, een phablet dat al deze apparaten combineert tot één toestel. Met Lollipop loopt het toestel qua Android een beetje achter, want de meeste nieuwe toestellen verschijnen inmiddels met Marshmallow en binnenkort is Nougat ook verkrijgbaar. Toch krijg je daar wel de volledige versie van Windows 10 voor terug. Niet een versie voor Windows Mobile, maar gewoon Windows 10 voor pc’s. En vergeet de projector niet.

holofone

De Holofone heeft maar liefst een 7 inch-scherm met 1080p-resolutie, maar het enorme ding wordt nog wel steeds gezien als een smartphone. Onder de kap zit een quadcore-processor van Intel, 4GB RAM en 128GB opslagruimte dat uit te breiden is. Het toestel heeft ook nog een 14 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-camera aan de voorkant.

Vergeet daarnaast de projector van 35-lumen niet. Hiermee is het volledige scherm van de phablet te projecteren, voor zakelijke doeleindes of voor entertainment. Met een accu van 2910mAh zouden we wel een stopcontact in de buurt houden.

Pre-orders zijn nu mogelijk via de website van Akyumen, maar alle plekken voor de release van 1 september zijn al bezet. Op dit moment doet de pre-order-knop zelfs helemaal niets meer. Het toestel gaat in ieder geval over de toonbank vanaf zo’n 670 euro. Een versie met allerlei accessoires zoals een bluetooth-speaker en een controller voor games gaat weg voor 850 euro. Mocht de Holofone een succes zijn, dan horen we ongetwijfeld meer over dit bijzondere apparaat. Zie je het zitten om je verschillende apparaten te combineren in een enorme smartphone? Laat het vooral even in de reacties weten.

Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu