De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Honeycomb: alleen voor krachtige Android-tablets?

Redactie
4 januari 2011, 11:39
1 min leestijd
Honeycomb: alleen voor krachtige Android-tablets?
honeycomb

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, gaat er een gerucht rond dat Honeycomb alleen op Android-tablets met een multikernprocessor draait. Ook is een resolutie van van 1.280 bij 720 pixels vereist. Dit beweert de manager van Enspert, een Koreaanse fabrikant van Android-tablets. Als dit waar is, dan komt er waarschijnlijk geen upgrade voor de Galaxy Tab. Dit is jammer, maar we zagen het al wel aankomen. Samsung liet namelijk in september al weten dat de Galaxy Tab geen Honeycomb krijgt. “Honeycomb wordt gebruikt door de volgende generatie tabletcomputers en is speciaal geoptimaliseerd voor andere soorten tablets”, zegt JK Shin van Samsung Electronics.

Nu CES 2011, de grootste consumententechnologiebeurs ter wereld, bijna begint loopt de spanning op. Gaat Google tijdens deze beurs meer bekend maken over Honeycomb? Krijgen we wellicht de eerste Honeycomb-tablets in levende lijve te zien?

Lees verder na de advertentie.

Nu we het toch hebben over geruchten: HTC kondigt waarschijnlijk in februari een eigen Android-tablet aan: de HTC Scribe. Deze tablet heeft een 7″ beeldscherm en draait op Honeycomb. Waarschijnlijk heeft ook deze tablet een scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een multikernprocessor.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu