De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Honeycomb op de Dell Streak gespot

Redactie
9 februari 2011, 17:04
1 min leestijd

Honeycomb op de Dell Streak? Ja, het is mogelijk, maar erg gebruiksvriendelijk ziet de build van gebruiker DJ_Steve er nog niet uit. Toch is het bijzonder dat hij erin is geslaagd om de nieuwste versie van Android te porten naar de mini-tablet van Dell. Het belooft in ieder geval veel goeds voor de toekomst. Wij kijken al uit naar custom roms voor de Samsung Galaxy Tab, de Archos-tablets en andere Android-tablets. Het zou toch geweldig zijn als jouw Chinese 100-euro-tablet straks op Honeycomb draait en vrijwel dezelfde mogelijkheden heeft als nieuwe Tegra 2-tablets?

Lees verder na de advertentie.

Heb je zelf een Dell Streak? Helaas is het nog niet mogelijk om de rom van DJ_Steve te installeren. Maar gezien de gebruiksvriendelijkheid is deze versie sowieso nog niet aan te raden. Nog even een paar maandjes tweaken en wellicht komt Honeycomb dan iets beter uit de verf op de Streak.

Op dit moment draait de Dell Streak op Android 2.2 (Froyo). Door het grote scherm van vijf inch vult de Streak een gat tussen smartphones en tabletcomputers. Zo heeft de Samsung Galaxy S een scherm met een grootte van vier inch, terwijl de Samsung Galaxy Tab een stuk groter is met een display van zeven inch. De Streak is overigens gewoon als telefoon te gebruiken. In de behuizing van de Dell Streak zit een 1 GHz-processor en er is 512 MB RAM aanwezig. Ook heeft de Streak een vijf megapixel camera om grote foto`s te maken. De Streak is in Nederland en België verkrijgbaar voor een prijs van circa 430 euro.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu