Honeycomb-standbeeld bij Google gearriveerd

honeycomb-googleplexGoogle heeft een nieuw standbeeld bij het hoofdkantoor (Googleplex) geplaatst. Deze keer is het standbeeld van Honeycomb, nadat eerder al soortgelijke standbeelden voor Eclair, Gingerbread, Donut, Cupcake en Froyo waren afgeleverd. Het Android-team heeft het standbeeld laten maken om de komst van Android 3.0 te vieren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Deze keer biedt het standbeeld een unieke foto-opportunity: je kunt je hoofd door een van de honingraten steken om jezelf met Honeycomb te vereeuwigen. Het standbeeld komt in vergelijking met eerdere Android-versies relatief laat, want Android 3.0 is al op de markt beschikbaar in de vorm van de Motorola XOOM. Voor de volgende firmwareversie van Android moeten we rekenen op een zoetigheid die met een i begint, waarschijnlijk Ice Cream.

Google’s developer advocate Justin Mattson maakte onderstaande foto en zei erbij:

Honeycomb arrives. I think we’re getting more fanciful with these things.

In de spiegeling van de ruit is het Gingerbread-mannetje van een paar maanden geleden te zien.

honeycomb statue

Via: @androiddevFoto via: morrildl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.