Honeycomb voor de Notion Ink Adam klein stapje dichterbij
Wouter Nijsen

notion ink adamEnige tijd geleden kon je hier op Android Planet lezen dat de Notion Ink Adam binnenkort een Android-update krijgt. Een update naar Honeycomb zou wellicht het afnemende interesse in dit Android-tablet kunnen tegengaan, maar helaas is het “slechts” een update naar Android 2.3. Voor veel Adam-gebruikers een flinke tegenvaller. Maar er gloort hoop aan de horizon. Enkele Android-tweakers zijn er in geslaagd een versie van Honeycomb op de Notion In Adam te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Voordat je nu direct een gat in de lucht springt, deze versie is verre van perfect en eigenlijk nagenoeg onbruikbaar. Zoals op onderstaande video is te zien reageert de Adam behoorlijk slecht op commando’s en gaat het scrollen bijzonder traag. Maar niet getreurd, de eerste kleine stapjes zijn gezet en wie weet komt er binnenkort een echt werkbare Honeycomb-rom voor de Notion Ink Adam beschikbaar. Wil je de ontwikkelingen rond Honeycomb voor de Notion Ink Adam blijven volgen, surf dan snel naar Tablet Roms.

Bron: Tablet Roms

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.