Honor voorziet diverse toestellen van Android Lollipop-update

Gijs Ettes
7 september 2015, 11:27
1 min leestijd
Honor voorziet diverse toestellen van Android Lollipop-update

Het heeft even geduurd, maar deze maand worden de Honor 6 Plus, Honor 6 en Honor 4X eindelijk bijgewerkt naar Android 5.1. Ook de Honor 4C (niet verkrijgbaar in Nederland) wordt van een update voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Honor 6, 6 Plus en 4X update

De Honor 6 Android 5.1 update wordt op 25 september beschikbaar en de Honor 6 Plus en Honor 4X worden  vanaf respectievelijk 29 september en 20 oktober bijgewerkt. Naast de nieuwe Android-versie, met Material Design en verbeterde animaties, brengt de update de EMUI 3.1-skin naar de Honor-toestellen. Op de onlangs geïntroduceerde Honor 7 is deze al aanwezig. Eerdere toestellen van de fabrikant, zoals de Honor Holly en 3C, worden niet geüpdatet.

honor 6 android 5.1

Onduidelijk is of de update ook het Stagefright-lek dicht. Deze kwetsbaarheid in het videoframework van Android kan door hackers misbruikt worden om het systeem volledig over te nemen. Een kwaadwillende kan iemand waarvan hij het telefoonnummer weet een bericht sturen met een video waarin malafide code is verstopt. De code richt schade aan, zelfs als de ontvanger het desbetreffende bericht niet heeft gelezen.

Meer over de Honor 7

De Honor 7 is het eerste metalen vlaggenschip van het Chinese telefoonmerk. Het toestel heeft een adviesprijs van 350 euro en biedt veel waar voor het geld. De Honor 7 wordt aangedreven door een 2,2GHz octacore-processor (Kirin 935) en beschikt over  3GB aan werkgeheugen. Daarmee is het toestel snel genoeg om alle (zware) apps en games uit Google Play te draaien.

honor 7 review

Het scherm is 5,2 inch groot en heeft een 1080p-resolutie. Daarnaast is de Honor 7 voorzien van twee prima camera’s, een handige vingerafdrukscanner aan de achterkant en een programmeerbare knop aan de zijkant waaraan je diverse functies en apps kunt koppelen.

→ Check ook onze uitgebreide Honor 7 review.

Het laatste nieuws over Honor

Bron: Honornews.de
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu