De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Honor maakt prijs en releasedatum Honor 6 Plus bekend

Redactie
2 april 2015, 13:33
1 min leestijd
Honor maakt prijs en releasedatum Honor 6 Plus bekend

De Honor 6 Plus, de grote smartphone die Honor tijdens het MWC heeft aangekondigd, is vanaf mei verkrijgbaar in Nederland voor 400 euro. Het toestel is nu al te reserveren bij Coolblue.

Lees verder na de advertentie.

Specificaties en mogelijkheden

honor 6 plus release

De meest opvallende feature van de Honor 6 Plus is de dubbele 8 megapixel-camera aan de achterzijde, die sneller moet kunnen scherpstellen en betere foto’s in het donker schiet. Aan de voorzijde is eveneens een 8 megapixel-camera te vinden voor scherpe selfies. De voorkant wordt verder gedomineerd door het 5,5 inch-scherm, dat is voorzien van een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De pixeldichtheid van het display bedraagt circa 400 ppi, waardoor afzonderlijke beeldpunten nauwelijks zijn te onderscheiden. Het display wordt geschermd door een laagje fiberglass dat krassen moet voorkomen.

De  Honor 6 Plus  wordt aangedreven door een 64-bit 1,8GHz octacore-processor en beschikt over 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan uitbreidbaar opslagruimte (tot maximaal 128GB). Verder is de  smartphone  voorzien een 3600 mAh-accu, ondersteuning voor 4G en ruimte voor twee simkaarten. Volgens Honor is de accu goed voor twee dagen gemiddeld gebruik.

De grote smartphone draait standaard op Android 4.4 (KitKat), maar krijgt ook een update naar Android 5.0 (Lollipop). Daaroverheen ligt  EMUI 3.0, de Android-schil van Huawei en Honor die zich kenmerkt door de kleurrijke icoontjes en de afwezigheid van een apart applicatie-overzicht.

Honor 6 Plus release in Nederland

Als gezegd vind de Nederlandse Honor 6 Plus release in mei plaats. Het toestel is nu al via Coolblue te reserveren voor 400 euro, waarbij de verzending gratis is. De Honor 6 Plus werd eerder al onder de vlag van Huawei uitgebracht.

Het laatste nieuws over Honor

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Honor 6 Plus
Honor 6 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's