De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Honor 8 Pro krijgt Nederlandse release voor 549 euro’

Thomas Haenen
4 april 2017, 12:44
1 min leestijd
Exclusief
‘Honor 8 Pro krijgt Nederlandse release voor 549 euro’

De Honor 8 Pro krijgt een adviesprijs van 549 euro, zo ontdekte Android Planet. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei’s submerk wordt morgen officieel gelanceerd.

Lees verder na de advertentie.

Honor 8 Pro adviesprijs

Hoewel de aankondiging nog een dagje op zich laat wachten, heeft Android Planet nu al informatie over de Europese release van de Honor 8 Pro bemachtigd. Het toestel is vanaf april in Nederland verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs mee van 549 euro. Daarmee is het de duurste Honor-smartphone tot nu toe. Het toestel zal verkocht worden in drie kleuren: zwart, blauw en goud.

Honor is een submerk van Huawei, dat zich vooral richt op de online markt. Het bedrijf liet onlangs weten een nieuwe smartphone aan te kondigen op 5 april. Al snel lekte uit dat het waarschijnlijk om de Honor 8 Pro ging, een Europese versie van de onlangs in China verschenen Honor V9. Details rondom de beschikbaarheid van de Honor 8-variant waren echter tot vandaag nog onbekend.

Honor 8 Pro adviesprijs

Informatie over de prijs en beschikbaarheid was vandaag kortstondig al op Vmall te vinden, Honor’s eigen webwinkel. Inmiddels zijn details alweer verwijderd. Huawei maakte onlangs bekend dat het Honor-smartphones in Nederland alleen nog via Vmall gaat verkopen. De Honor 8 Pro zal dus niet bij andere webwinkels te vinden zijn.

Meer over de Honor 8 Pro

De Honor 8 Pro beschikt over een fors 5,7 inch-scherm met een hoge resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Achterop zit een dubbele 12 megapixel-camera, voorop een 8 megapixel-camera voor selfies. Het toestel is verder uitgerust met dezelfde Kirin 960-chipset die ook in de Huawei P10 zit. Dit andere vlaggenschip van Huawei ligt sinds kort in de winkel voor 599 euro.

De Honor 8 Pro heeft een groter scherm, net zoveel opslagruimte en nagenoeg identieke software voor een paar tientjes minder. Daarmee is Honor’s nieuwe smartphone een aantrekkelijk alternatief.

Lees het laatste nieuws over Honor

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Honor 8 Dualsim
Honor 8 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's