Honor Holly: budgettoestel wordt goedkoper bij meer interesse

Gijs Ettes
5 februari 2015, 16:16
2 min leestijd
Honor Holly: budgettoestel wordt goedkoper bij meer interesse

Morgen is het precies honderd dagen dat Honor actief is in ons land. Om dat te vieren onthult de telefoonfabrikant een nieuw betaalbaar toestel in de vorm van de Honor Holly.

Lees verder na de advertentie.

Hoe meer interesse, des te lager de prijs

honor holly

Voor de lancering van de Holly kiest Honor een bijzondere strategie. In plaats van een vaste prijs te rekenen, roept de fabrikant consumenten aan om zich online te registreren en ‘verenigen’. Hoe meer registraties, des te lager de prijs van het toestel. Inschrijven kan tot en met 23 februari op www.hihonor.com/pricehacker, waarna Honor de uiteindelijke prijs bekendmaakt.

Als je je aanmeldt als geĂ¯nteresseerde in de Honor Holly betekent dat overigens niet dat je verplicht bent om de smartphone aan te schaffen. De adviesprijs van de Holly bedraagt 139,99 euro, maar kan bij veel interesse dalen. Tot welk prijsniveau wordt gegaan, maakt Honor niet bekend.

Honor Holly specs

honor holly specs

Ondanks die lage prijs is het toestel goed voorzien. Het scherm meet 5 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels, net als de eerder gelanceerde Honor 3C. De Holly wordt aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor (Mediatek MT6582) en beschikt over 1GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 16GB en is uit te breiden tot maximaal 32GB met een geheugenkaartje.

Verder zijn er twee camera’s met 8 en 2 megapixels aanwezig en een accu met een capaciteit van 2000 mAh. De Holly beschikt helaas niet over 4G-ondersteuning, maar biedt wel ruimte voor twee simkaarten. Het toestel meet 142,2 x 72,3 x 9,4 millimeter en weegt 156 gram.

In oktober vorig jaar verscheen de smartphone overigens al als de Huawei Honor Holly, maar enkel in India. Aanvankelijk werd gedacht dat het toestel niet buiten dat land zou verschijnen, maar daar komt binnenkort dus verandering in. De Holly is, na de Honor 6 en Honor 3C, het derde betaalbare toestel dat het merk uitbrengt in Nederland.

Het laatste nieuws over Honor

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Honor Holly
Honor Holly

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu