‘Honor onthult drie nieuwe Android-toestellen op 3 maart’

Het betaalbare merk Honor heeft een persuitnodiging verstuurd voor een evenement op 3 maart waar het naar alle waarschijnlijkheid nieuwe Android-toestellen gaat onthullen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Honor-presentatie op 3 maart

honor-presentatieIn de uitnodiging spreekt Honor over ‘three new ways to be brave’, waarmee het merk hint naar de lancering van een drietal nieuwe smartphones en/of tablets. Het evenement  wordt gehouden  op 3 maart aanstaande om 18.00 uur in Barcelona, waar ook het Mobile World Congress plaatsvindt. Concurrerende fabrikanten als HTC en Samsung presenteren naar verwachting ook één of meerdere Android-toestellen  tijdens de elektronicabeurs.

Honor is sinds oktober vorig jaar actief in Nederland. In die maand lanceerde de fabrikant een tweetal betaalbare smartphones in de vorm van de Honor 6 en Honor 3C. Beide toestellen zijn enkel online verkrijgbaar en richten zich respectievelijk op het midden- en budgetsegment.

Meer over de Honor 6 en 3C

honor 6De Honor 6 is de meest krachtige van het tweetal en beschikt over een octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en ondersteuning voor 4G+. Het design van de smartphone is vrij basic, maar dankzij Gorilla Glass 3 is hij prima bestand tegen krassen en stoten. Het 5 inch-scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en de 16GB aan opslagruimte is uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

De Honor 6 is via Bol.com of onderstaande aanbieders verkrijgbaar voor 299 euro (Meer info / Bestellen).

Honor 3C kopenHeb je een kleiner budget, dan is de Honor 3C het overwegen waard. De smartphone heeft ook een 5 inch-scherm, maar dan met een iets lagere 720p-resolutie. De overige specs zijn iets minder, maar nog steeds vlot genoeg om Android (4.2.2) soepel te draaien. De 3C wordt aangestuurd door een vlotte 1,3GHz quadcore-processor (Cortex A7) en 2GB aan werkgeheugen. Er is standaard 8GB aan uitbreidbare opslag aanwezig, maar helaas geen 4G-ondersteuning.

Los is de Honor 3C voor 139 verkrijgbaar bij Belsimpel of onderstaande aanbieders (Meer info / Bestellen).

Het laatste nieuws over Honor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.