‘Honor onthult drie nieuwe Android-toestellen op 3 maart’
Gijs Ettes

Het betaalbare merk Honor heeft een persuitnodiging verstuurd voor een evenement op 3 maart waar het naar alle waarschijnlijkheid nieuwe Android-toestellen gaat onthullen.

Honor-presentatie op 3 maart

honor-presentatieIn de uitnodiging spreekt Honor over ‘three new ways to be brave’, waarmee het merk hint naar de lancering van een drietal nieuwe smartphones en/of tablets. Het evenement  wordt gehouden  op 3 maart aanstaande om 18.00 uur in Barcelona, waar ook het Mobile World Congress plaatsvindt. Concurrerende fabrikanten als HTC en Samsung presenteren naar verwachting ook één of meerdere Android-toestellen  tijdens de elektronicabeurs.

Honor is sinds oktober vorig jaar actief in Nederland. In die maand lanceerde de fabrikant een tweetal betaalbare smartphones in de vorm van de Honor 6 en Honor 3C. Beide toestellen zijn enkel online verkrijgbaar en richten zich respectievelijk op het midden- en budgetsegment.

Meer over de Honor 6 en 3C

honor 6De Honor 6 is de meest krachtige van het tweetal en beschikt over een octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en ondersteuning voor 4G+. Het design van de smartphone is vrij basic, maar dankzij Gorilla Glass 3 is hij prima bestand tegen krassen en stoten. Het 5 inch-scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en de 16GB aan opslagruimte is uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

De Honor 6 is via Bol.com of onderstaande aanbieders verkrijgbaar voor 299 euro (Meer info / Bestellen).

Honor 3C kopenHeb je een kleiner budget, dan is de Honor 3C het overwegen waard. De smartphone heeft ook een 5 inch-scherm, maar dan met een iets lagere 720p-resolutie. De overige specs zijn iets minder, maar nog steeds vlot genoeg om Android (4.2.2) soepel te draaien. De 3C wordt aangestuurd door een vlotte 1,3GHz quadcore-processor (Cortex A7) en 2GB aan werkgeheugen. Er is standaard 8GB aan uitbreidbare opslag aanwezig, maar helaas geen 4G-ondersteuning.

Los is de Honor 3C voor 139 verkrijgbaar bij Belsimpel of onderstaande aanbieders (Meer info / Bestellen).

Het laatste nieuws over Honor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.