De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Honor V30 gelekt met speciale 5G-variant’

Colin Baak
15 november 2019, 9:36
2 min leestijd
‘Honor V30 gelekt met speciale 5G-variant’

Het lijkt erop dat smartphonemaker Honor de samenwerking aangaat met Aston Martin. Op een verschenen poster zien we mogelijk het silhouet van de aankomende Honor V30, samen met een auto van het merk.

Lees verder na de advertentie.

Honor V30 Aston Martin-editie

Uit de verschenen poster is niet heel veel extra informatie te halen. We zien de logo’s van het smartphone- en automerk, met een silhouet van een toestel. Daarop is duidelijk een V-vorm te zien, een designkeuze die we eerder zagen bij Honor.

Aan de onderkant is nog een Aston Martin te zien en dat alles is uitgevoerd in grijstinten. Moederbedrijf Huawei heeft al meerdere Porsche-varianten uitgebracht van hun high-end smartphones. OnePlus heeft al een tijdje een samenwerking met McLaren.

Honor & Aston Martin

Nu lijkt het er dus ook op dat Honor een soortgelijke keuze maakt. Wel wordt verwacht dat het zal gaan om een exclusieve en duurdere variant. Volgens geruchten kan het gaan om een speciale variant met ondersteuning voor 5G.

Specificaties Honor V30

Het scherm krijgt volgens geruchten een pilvormige uitsparing, waarin een dubbele frontcamera is geplaatst. De schermranden zijn licht afgerond, waar de V20 een plat scherm aan boord heeft. De V30 wordt met grote waarschijnlijkheid aangedreven door de Kirin 990-chipset van moederbedrijf Huawei.

Eerder werd al bekend dat er ook een 5G-variant van het toestel aankomt. Die functionaliteit is misschien dus wel voorbehouden aan de Aston Martin-variant. Honor kennende zullen er meerdere kleuren van het toestel op de markt komen. Dat hangt vaak samen met de hoeveelheid werk- en opslaggeheugen, zoals ook bij vorige modellen het geval was.

Release en beschikbaarheid Honor V30

Het toestel wordt op 26 november gepresenteerd, maar dat gaat om de Chinese variant. De Europese variant van de V20 werd in januari gepresenteerd. Dat toestel is hier nog steeds verkrijgbaar en onze uitgebreide review lees je hier. Als Honor die tijdslijn doortrekt, moet je dus nog even geduld hebben.

Lees het laatste nieuws over Honor

Bron: SlashLeaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu