Hoogvliet brengt eigen Android supermarkt-applicatie uit

hoogvlietHoogvliet, aangesloten bij het inkoopconcern Superunie, heeft sinds een paar dagen een eigen Android-applicatie. Vermoedelijk heeft Hoogvliet, na het succes van Appie besloten om ook een applicatie voor smartphones te ontwikkelen. Eerder was er al een versie voor de iPhone maar sinds vandaag dus ook voor Android-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Hoogvliet app beantwoordt de vaakgestelde vraag “Wat eten we vandaag?”. De gebruiker kan op basis van producten die in de aanbieding zijn een recept samen laten stellen. De benodigdheden voor dit recept worden vervolgens op een boodschappenlijstje gezet. Het is ook mogelijk om er dan nog andere producten aan toe te voegen.

Het boodschappenlijstje wordt uiteindelijk gesorteerd op basis van de indeling van een Hoogvliet-filiaal naar keuze. Een leuke extra van de applicatie ten opzichte van Appie, is dat bij elk recept een wijnadvies wordt gegeven. De Hoogvliet-app is voor vaste klanten een leuke toevoeging die boodschappen doen een stuk efficiënter maakt. Ook een vaste klant van de Hoogvliet? Via onderstaande link is de applicatie gratis te downloaden. Ben je geen klant, dan kun je alsnog de recepten uit de app gebruiken.

De Hoogvliet-supermarkten bevinden zich vooral in het midden van het land.

hoogvliet-android


Downloaden via Android Market: Hoogvliet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.