De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HP brengt Slate 6 en Slate 7 VoiceTab naar Nederland en België

Wouter Nijsen
24 februari 2014, 10:30
1 min leestijd
HP brengt Slate 6 en Slate 7 VoiceTab naar Nederland en België
VoiceTab hp

Het was lang niet zeker of de HP Slate 6 en HP Slate 7 VoiceTab bedoeld waren voor een release in Nederland en België. De Amerikaanse fabrikant Hewlett-Packard heeft zondag bekendgemaakt dat beide tablets ook in die landen gelanceerd zullen worden. Dat zal ergens later dit jaar gebeuren. Een concrete releasedatum ontbreekt nog.

Als HP de apparaten op de markt brengt, zal dat tezamen gaan met DataPass, een service waarbij we gratis gebruik kunnen maken van een dataverbinding. HP wil met de tablets een rol gaan spelen in de markt van mobiele telefonie. Beide Android-tablets komen namelijk met  ondersteuning voor 3g-verbindingen, en geven gebruikers de mogelijkheid om met de tablet te bellen.

Lees verder na de advertentie.

Met DataPass kunnen consumenten twee jaar lang gratis gebruik maken van mobiel internet. Dat kan tot een limiet van 250 MB.  De Slate 6 en Slate7 hebben respectievelijk een 6 en 7 inch-scherm.

HP Slate 6 en Slate 7 eerst in India verkrijgbaar

voice tablets hp2

De grotere tablet krijgt een resolutie van 1280 bij 800 pixels, de 6 inch-versie heeft een resolutie van 720p.

Qua hardware en design komen de apparaten nagenoeg overeen. De tablets draaien allebei op een  quadcore-processor, hebben 16GB aan opslagruimte, een micro-sd-kaart-slot en een camera aan de voor- en achterzijde.

Met de ondersteuning voor dualsim kan de gebruiker twee verschillende simkaarten gebruiken.

Trots op Slate 6 en Slate 7

HP toonde zich bij de onthulling van de tablets een trots bedrijf. “Consumenten willen de ervaring van hun smartphone en tablet bundelen“, aldus Ron Coughlin van HP. “Dit is een spannende nieuwe categorie die een zinvolle groeimogelijkheid vertegenwoordigt voor HP.“

-> Lees ook ons uitgebreide artikel met de beste Android tablet apps

HP gaat de Slate6 VoiceTab en Slate7 VoiceTab vanaf februari eerst in India lanceren. Andere landen zullen volgens het bedrijf spoedig volgen.

Lees meer over HP

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu