De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

En de winnaar van de HP Chromebook 15 is…

Wouter Nijsen
9 oktober 2019, 17:00
1 min leestijd
En de winnaar van de HP Chromebook 15 is…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een HP Chromebook 15, een high-end laptop. De winnaar van de prijsvraag is nu bekend, dus check snel of jij diegene bent die er met de Chromebook vandoor gaat.

De winnaar van de HP Chromebook 15

We geven op Android Planet regelmatig smartphones en andere toffe gadgets weg, en onlangs hadden we een prijsvraag voor de HP Chromebook 15. Veel van jullie hebben meegedaan aan de prijsvraag, dank daarvoor! Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Hein uit Veghel

Gefeliciteerd, Hein! De Chromebook komt zo snel mogelijk jouw kant op. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. We komen dit jaar nog met andere prijsvragen. Blijf de Android Planet-app dus checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets. En wil je de Chromebook 15 alsnog kopen, dan krijg je tijdelijk bij de webshop van HP 130 euro korting.

Meer over de HP Chromebook 15

De HP Chromebook 15 heeft een 15,6 inch-scherm, zodat je prima kunt werken aan werk of school, of gewoon een film of serie kunt. Fijn is dat er twee luidsprekers van B&O in de laptop verwerkt zitten, zodat je goed geluid hebt tijdens het Netflixen.

De laptop heeft ook toegang tot de Play Store, zodat je allerlei Android-apps kunt installeren en gebruiken. Het apparaat beschikt tot slot over een vlotte processor, maar liefst 8GB werkgeheugen en 128GB aan interne opslag, zodat je altijd genoeg ruimte hebt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu