HP komt met vier nieuwe versies van Android-tabletserie Slate

slte 8HP heeft de komst van de Slate 8 Pro, Slate 7 HD, Slate 10 HD en Slate 7 Extreme aangekondigd, vier Android-tablets met uiteenlopende specificaties.

De Slate 8 Pro heeft om te beginnen een 8 inch-scherm met een resolutie van 1600×1200 pixels. Verder huisvest de tablet een Tegra 4-processor, 8-megapixel-camera en 2-megapixel-frontcamera. Er zijn daarnaast aansluitingen voor micro-hdmi, micro-sd en micro-usb aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Slate 7 HD en Slate 10 HD hebben allebei een resolutie van 1280×800 pixels, een nog ongespecificeerde dualcore-processor, ondersteuning voor Beats Audio en een optionele 4g-variant. Verdere specificaties en eventuele releasedata en prijzen zijn nog niet bekend voor de zojuist aangekondigde tablets van HP.

HP toverde tot slot nog de Slate 7 Extrame uit zijn hoge hoed, wederom een 7 inch-tablet dus. Deze heeft een Tegra 4-processor in zich en wordt geleverd met een stylus die je in de zijkant van de tablet kunt stoppen. Hij heeft echter net als de Slate 7 HD slechts een schermresolutie van 1280×800 pixels.

Hopelijk is er binnenkort meer bekend over de aankomende tablets van HP, want met een resolutie van 1600×1200 of 1280×800 moeten ze op het gebied van prijs immers erg aantrekkelijk zijn als ze überhaupt willen concurreren met bijvoorbeeld de nieuwe Google Nexus 7.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.