HP presenteert Compaq Airline 100 Android netbook
Wouter Nijsen

Compaq Airline 100-1Tijdens de afgelopen CES in Las Vegas toonde HP een prototype van een Android-netbook. Nu blijkt dat het toen getoonde netbook meer was dan een proof of concept. HP heeft aangegeven dit Android-netbook op de markt te gaan brengen en wel als de Compaq Airline 100. Als processor is een Snapdragon aan boord en het scherm is een 10,1 inch touchscreen. Voor verbinding met de buitenwereld staan zowel 3G als WiFi ter beschikking.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Compaq Airline 100-2Als harde schijf is gekozen voor een energiezuinige SSD van 16GB. HP claimt dat de Compaq Airline 100 een gebruiksduur van maar liefst twaalf uur heeft en een standby-tijd van tien dagen. De gebruikte Android-versie is niet bekend, maar zeker is dat deze een aangepaste interface meekrijgt. Als partner voor Europa en Latijns Amerika wordt Telefonica genoemd, maar exacte prijzen en een releasedatum zijn helaas nog niet bekend. Wellicht dat er na het MWC in Barcelona meer duidelijkheid is.

Onderstaande video toont meer informatie over de HP Compaq Airline 100

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.