De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Verbeterde HP Slate 6 VoiceTab Plus duikt op in benchmark

Gijs Ettes
12 augustus 2014, 9:38
1 min leestijd
Verbeterde HP Slate 6 VoiceTab Plus duikt op in benchmark
HP Slate 6 VoiceTab Plus

Een nieuwe versie van de HP Slate6 VoiceTab, genaamd de HP Slate 6 VoiceTab Plus, is opgedoken in een benchmarktest op GFXBench. De Plus lijkt veel op zijn voorganger, maar beschikt over een nieuwe Snapdragon 400-chipset en een verbeterde Qualcomm Adreno 305-gpu. Uit de benchmark blijkt dat de phablet een 5,9 inch-scherm heeft, al lijkt het aannemelijker dat hij – net als de HP Slate 6 VoiceTab – beschikt over een 6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Uit de doos draait de HP Slate 6 VoiceTab Plus op Android 4.4.4 (KitKat), waar zijn voorganger het nog deed met Android 4.3 (Jelly Bean). Vermoedelijk zijn de overige specs hetzelfde: 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslag en een selfiecamera met 2 megapixels. HP lijkt ook gedacht te hebben aan een sleuf voor een simkaart, maar of de phablet 4G-ondersteuning kent, is niet duidelijk.

Lees verder na de advertentie.

HP Slate 6 VoiceTab Plus release en prijs

Over de prijs en de releasedatum van de HP Slate 6 VoiceTab Plus is ook nog niets bekend. De huidige VoiceTab is sinds januari verkrijgbaar via de webshop van HP voor 229 euro. Waarschijnlijk krijgt de Plus eenzelfde prijskaartje, mocht de tablet zijn weg naar Nederland en België vinden.

Bedankt voor de tip Leon!

Lees meer over HP

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu