De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘HP smartphone draait op Android’

Redactie
16 juli 2013, 16:27
1 min leestijd
‘HP smartphone draait op Android’
hp2

HP werkt aan een terugkeer op de smartphonemarkt. “We moeten ons weer in de strijd mengen”, zei Yam Su Yin van HP. En plotseling is daar een eerste render van de vermeende HP smartphone die, op de foto’s, op Android draait. Het valt daarbij op dat de HP smartphone enorm veel overeenkomsten met de Nexus-lijn van Google vertoont.

Zo maakt het toestel gebruik van on-screen knoppen en is een stock versie van Android te zien. Deze software komt normaliter alleen op de Nexus-toestellen voor. Daarnaast is een led aan de onderkant van de HP smartphone te spotten: eenzelfde design-element als de Nexus-lijn ook altijd heeft gehad. De led aan de onderkant geeft een notificatie door middel van een licht, zoals groen voor een WhatsApp en blauw voor Facebook.

De achterkant van de vermeende HP smartphone is geheel zwart met aan de linker bovenkant een camera en led-flitser. Het logo van HP staat in het midden. Verder oogt de smartphone erg minimalistisch en zijn er geen specificaties bekend.

Lees verder na de advertentie.

HP smartphone: echt of nep?

Let wel: de foto is vrij onduidelijk en kan gemakkelijk nep zijn. Neem de foto daarom met een flinke korrel zout. Het is echter wel interessant dat de foto lekt enkele weken nadat HP heeft gemeld weer terug te willen komen op de smartphonemarkt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu