De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

HP introduceert Slate 6 en Slate 7 VoiceTab: tablets om mee te bellen

Redactie
15 januari 2014, 14:44
1 min leestijd
HP introduceert Slate 6 en Slate 7 VoiceTab: tablets om mee te bellen
VoiceTab hp

HP heeft woensdag twee nieuwe tablets aangekondigd: de Slate6 VoiceTab en Slate7 VoiceTab, die beiden eenzelfde design hebben maar in grootte verschillen. Beide Android-tablets komen met ondersteuning voor 3g-verbindingen, en geven gebruikers ook de mogelijkheid om met de tablet te bellen.

De Slate6 VoiceTab en Slate7 VoiceTab hebben respectievelijk een 6 en 7 inch-scherm. De kleinere tablet krijgt een resolutie van 720p, de 7 inch-versie heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Verder zijn de tablets qua hardware en design grotendeels gelijk.

Beide tablets zijn voorzien van een quadcore-processor, 16GB aan opslagruimte, een micro-sd-kaart-slot, camera een de voor- en achterzijde en dualsim-ondersteuning.

Lees verder na de advertentie.

“Consumenten willen de ervaring van hun smartphone en tablet bundelen”, aldus Ron Coughlin van HP. “Dit is een spannende nieuwe categorie die een zinvolle groeimogelijkheid vertegenwoordigt voor HP.”

VoiceTab

voice tablets hp2

De achterkant van de VoiceTab-tablets worden door HP omschreven als een “premium, gepixelede en krasbestendige achterkant”. De achterkant laat inderdaad een pixel-achtig patroon zien. De zijkanten lijken een koperen of gouden kleur te hebben. Ook de cameralens is van eenzelfde kleur voorzien.

-> Lees ook ons uitgebreide artikel met de beste Android tablet apps

Het blijft onduidelijk of de tablets ook naar Nederland komen. HP gaat de Slate6 VoiceTab en Slate7 VoiceTab vanaf februari eerst in India lanceren. Misschien kijkt HP of de tablets daar aanslaan, waarna de VoiceTab-apparaten mogelijk naar andere landen komen.

Lees meer over HP

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu