De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Nieuwe renders tonen HTC 10 in verschillende kleuren’

Wouter Nijsen
7 maart 2016, 17:02
1 min leestijd
‘Nieuwe renders tonen HTC 10 in verschillende kleuren’

De geruchten over de HTC 10, de verwachte opvolger van de One M9, volgen elkaar in rap tempo op. Nu zijn er nieuwe renders opgedoken, waarop het toestel in verschillende kleuren te zien is.

Lees verder na de advertentie.

`HTC 10 afbeeldingen gelekt`

De afbeeldingen lijken op de renders die eind vorige week verschenen. Het toestel komt mogelijk in de kleuren wit, zwart en goud, waarbij de frontcamera soms  lijkt te verschillen van grootte. Het design lijkt erg op de voorgaande One M-toestellen, met als belangrijkste kenmerk de volledig metalen behuizing. Wel is een fysieke homeknop aan de voorkant zichtbaar, die – net als bij de One A9 – dienstdoet als vingerafdrukscanner. De One M9 beschikte bij verschijning niet over een vingerafdrukscanner, al werd later een versie uitgebracht die er wél een had.

HTC 10 afbeeldingen

De afgelopen weken is al het nodige over de HTC 10 gelekt. Zo zou het nieuwe vlaggenschip worden aangedreven door de Snapdragon 820-chip van Qualcomm met een Adreno 530-gpu en 4GB RAM. Daarnaast wordt gesproken over een 5,2 inch-QHD-scherm en 32GB aan opslagruimte, waarvan circa 23GB beschikbaar moet zijn voor de gebruiker. Verder zou de HTC 10 foto`s maken met een nieuwe 12 ultrapixel-camera en beschikken over een usb-c-aansluiting.  Usb-c maakt een snellere dataoverdracht mogelijk en zorgt dat het toestel sneller is  op te laden.

Afgelopen weekend liet insider Evan Blass via Twitter weten dat de HTC 10 op 19 april wordt onthuld. HTC heeft deze datum (nog) niet bevestigd.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu