De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Verrassing! De HTC 10 is nu al te koop in Nederland

Lars Paymans
26 april 2016, 14:06
1 min leestijd
Verrassing! De HTC 10 is nu al te koop in Nederland

Hoewel de HTC 10 officieel pas op 1 mei verschijnt, kun je het grijze exemplaar vandaag al bestellen bij Belsimpel. Je ontvangt hem dan aanstaande donderdag al.

Grijze HTC 10 Belsimpel nu beschikbaar

Het lijkt er dus op dat sommige webwinkels de HTC 10 al hebben liggen en Belsimpel besloten heeft om alvast met de verkoop te beginnen. Opvallend genoeg verkoopt de webwinkel  alleen de grijze HTC 10 met een zwarte voorkant, terwijl de gouden en zilveren een levertijd van twee weken hebben.

Belsimpel laat  aan Android Planet weten  dat het niet om een fout op de website gaat, maar dat je het toestel inderdaad online kunt bestellen. Wanneer het toestel in de winkels worden verwacht, is nog niet bekend. Het is onduidelijk hoe groot de voorraad van Belsimpel is, dus is het maar de vraag hoe lang de levertijd op aanstaande donderdag blijft staan. Op het moment van schrijven wordt de grijze HTC 10 op 28 april geleverd als je vandaag voor 18:00 uur bestelt.

Bestel de grijze HTC 10 bij Belsimpel via deze link

Onlangs bleek dat HTC niet alle verschillende kleuren van de HTC 10 direct beschikbaar maakt in de Benelux. Zo verschijnt de HTC 10 met zilveren achterkant en zwarte voorkant in ieder geval voorlopig niet in Nederland.

htc 10 camera

De HTC 10 is het nieuwe vlaggenschip van HTC, die met een metalen behuizing, betere specificaties en krachtige 12 megapixel-camera de HTC One M9 voorbij moet stuiven. Het toestel heeft naast een premium uiterlijk ook  een premium prijs van 749 euro. Dit maakt de HTC 10 duurder dan de vlaggenschepen van Samsung Galaxy S7 en LG G5, die beide 699 euro kosten.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu