HTC 10 niet in alle kleuren beschikbaar bij release in Benelux

De HTC 10 moet nog uitkomen, maar er is nu al veel te doen over de verschillende uitvoeringen van het toestel. Vandaag is bekend geworden dat het toestel niet in alle getoonde kleuren verkrijgbaar is bij de release in de Benelux.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC 10 kleuren

Dat heeft het bedrijf laten weten aan Androidworld. Het nieuwe vlaggenschip van HTC is officieel gepresenteerd in een viertal kleuren. Zo is er een carbon grey-versie die volledig donkergrijs  is, een topaz gold-model met gouden achterkant en witte voorkant, en zijn er twee Glacier Silver-versies: eentje met een zilveren achterkant en witte voorkant en de ander  heeft   een zilveren achterkant met zwarte voorzijde.

HTC 10 kleuren

Vooral de laatstgenoemde variant is erg populair op internetfora, maar laat dit nu juist de versie zijn die niet te koop zal zijn bij de release in de Benelux. Opvallend is dat deze versie wel in andere regio’s beschikbaar is bij de release. Waarom deze keuze is gemaakt en of de tweede Glacier Silver-variant ooit beschikbaar komt in Nederland, wil het bedrijf niet zeggen.

Meer over de HTC 10

De HTC 10 moet het noodlijdende Taiwanese bedrijf uit de rode cijfers laten komen. Het toestel beschikt over een 5,2 inch-scherm met een haarscherpe QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De smartphone maakt gebruik van de krachtige Snapdragon 820-chipset die bijgestaan wordt door een quadcore-processor en 4GB aan werkgeheugen, waardoor grafisch intensieve applicaties en multitasken geen enkel probleem moet zijn.

De HTC 10 beschikt over een 12 megapixel-camera met UltraPixel-technologie. Hierdoor vangt de camera meer lich op in het donker, wat moet zorgen voor scherpe foto’s. Aan de voorkant is een 5 megapixel-frontcamera aanwezig. Verder is het nieuwe vlaggenschip van HTC in het bezit van een usb-c-poort voor een snelle doorvoering van stroom en data, een 3000 mAh-accu, 4G-ondersteuning en 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. De HTC 10 is al te reserveren in Nederland. Het toestel heeft een adviesprijs van 749 euro en verschijnt medio mei.

HTC 10
8,0
Welke HTC 10 wil je?
Sim only nodig?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.