‘Nieuwe foto’s tonen zilveren en zwarte HTC 10’
Wouter Nijsen

De onthulling van de HTC 10 komt steeds dichterbij en daarmee worden de geruchten ook hardnekkiger. Een tweetal nieuwe foto`s laten het aanstaande toestel in twee kleuren zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Foto`s tonen HTC 10 kleurenversies’

De afgelopen weken is al het nodige over de HTC 10 gelekt. Zo weten we bijvoorbeeld dat het toestel in vier verschillende kleuren verschijnt, waarvan er twee op onderstaande foto`s te zien zijn. Het gaat om de kleuren Carbon Grey en Glacier Silver, terwijl straks ook een gouden en witte variant op de markt komen. Vooral opvallend zijn de metalen randen aan de zijkant, waarmee de HTC 10 sterk lijkt op zijn voorganger. Het design ligt – zoals verwacht – in lijn met dat van eerdere HTC-vlaggenschepen.

HTC 10 kleuren

De HTC 10 wordt hoogstwaarschijnlijk op 12 april aangekondigd. Dan vindt een online HTC-event plaats, dat straks via een livestream te volgen is. De smartphone krijgt waarschijnlijk een adviesprijs van 699 euro en zou al op 15 april in de winkels liggen. Naar verluidt is de HTC 10 voorzien van een 5,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Onder de motorkap zou zich een Snapdragon 820-chip van Qualcomm, Adreno 530-gpu en 4GB RAM bevinden. Van de 32GB aan opslagruimte moet circa 23GB beschikbaar zijn voor de gebruiker. De opslagruimte is tevens uitbreidbaar, waardoor een micro-sd-kaartje kan fungeren als adoptable storage. Daarnaast heeft  het nieuwe vlaggenschip waarschijnlijk een 12 ultrapixel-camera, 3000 mAh-accu en Android 6.0 (Marshmallow).

Lees het laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.