HTC 10 aankondiging: volg de onthulling van het toptoestel – update

Lars Paymans
12 april 2016, 13:00
2 min leestijd
HTC 10 aankondiging: volg de onthulling van het toptoestel – update

HTC staat op het punt om een nieuw vlaggenschip te onthullen. De HTC 10 wordt vandaag getoond en met deze livestream zit jij op de eerste rang.

Lees verder na de advertentie.

Update: HTC heeft de HTC 10 om 14:00 via de website onthuld. In een korte video (zie hieronder) licht de fabrikant de nieuwe smartphone uit.

Hoewel de  HTC 10 nog niet officieel uit de doeken is gedaan, is de afgelopen dagen zo’n beetje alles over het nieuwe vlaggenschip al uitgelekt. Zo zagen we gisteren zelfs een complete promotievideo die de nieuwe smartphone laat zien.

Check de HTC 10 livestream

Vandaag komen we er achter of alle  geruchten ook echt waar zijn. Dit kun je zelf live meemaken door de livestream van HTC te volgen, die je hieronder of via de HTC-website kunt bekijken. De stream begint om 14:00 uur Nederlandse tijd, het is nog niet duidelijk hoe lang de presentatie zal duren. Heb je geen tijd om midden op de dag de  livestream te bekijken? Dan kun je uiteraard Android Planet in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Meer over de HTC 10

Het staat vrijwel vast dat de HTC 10 uitgerust is met een usb-c-aansluiting en een 5,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. In een electronicazaak in Taiwan is het toestel namelijk al gewoon te vinden, zo ontdekte  Eprice.

HTC-10-winkel

De homeknop van de HTC 10 doet dienst als vingerafdrukscanner. Onder het strakke uiterlijk, dat lijkt op dat van de One M9 en One A9, zit een Snapdragon 820-chipset met 4GB RAM en 32GB opslagruimte verborgen. Ook is het vlaggenschip voorzien van een 12 ultrapixel-camera en 3000 mAh-accu. Standaard draait het toestel op Android 6.0 (Marshmallow) met de nieuwste versie van de Sense-skin. Het toestel komt beschikbaar in de kleuren goud, zilver en zwart.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu