De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Uitrol Android 7.0 Nougat voor HTC 10 tijdelijk gepauzeerd

Erwin Vogelaar
14 januari 2017, 9:57
2 min leestijd
Uitrol Android 7.0 Nougat voor HTC 10 tijdelijk gepauzeerd

Android 7.0 (Nougat) voor de HTC 10 lijkt enkele problemen op te leveren. Daarom kiest HTC ervoor om de HTC 10 Nougat-update tijdelijk te pauzeren.

Lees verder na de advertentie.

HTC 10 Nougat

Al sinds eind november is HTC bezig met een wereldwijde uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de HTC 10. De uitrol ging al vrij langzaam, maar nu heeft HTC het even helemaal stopgezet. Er zouden namelijk verschillende vervelende bugs optreden door de update. Dit stelt HTC op zijn Duitse Facebook-pagina. Het bedrijf biedt geen uitleg over om wat voor bugs het gaat, maar wel dat het niet lang meer kan duren tot alle problemen opgelost zijn. Tot dan moet je langer wachten op de update als je deze nog niet hebt ontvangen. Heb je de update al wel, dan zit je dus met de bugs.

htc 10 nougat

Android 7.0 biedt enkele fijne nieuwe functies voor het besturingssysteem. Dat is waarom gebruikers er reikhalzend naar uitkijken. Zo krijg je met Nougat een splitscreenmodus, waardoor je twee apps naast elkaar in beeld kunt zetten en tevens kunt gebruiken. Ook zijn de notificaties aangepast en gaat Nougat beter met de accu van je smartphone om. Je kunt hier een stapel screenshots vinden van hoe Android 7.0 eruit ziet op de HTC 10.

HTC in 2017

De HTC 10 is het eerste toestel van het bedrijf dat de update naar Nougat krijgt. In 2017 komen er uiteraard meer toestellen aan. HTC stelt wel dit jaar de helft minder smartphones uit te brengen dan in 2016. Met zes tot zeven smartphones hoopt HTC beter te kunnen concurreren op de markt, met het idee dat elk toestel unieke eigenschappen biedt. Twee van deze toestellen heeft HTC vorige week aangekondigd. Dit zijn de HTC U Ultra, met een tweede schermpje voor onder andere notificaties en snelkoppelingen, en de U Play. Dit tweede toestel wordt echter met Android 6.0 (Marshmallow) uitgebracht.

Lees het laatste nieuws over HTC

Bron: HTC
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu