Gelekte afbeeldingen en video tonen HTC 10 in volle glorie

Jarno Stinissen
11 april 2016, 11:27
1 min leestijd
Gelekte afbeeldingen en video tonen HTC 10 in volle glorie

Een dag voor de aankondiging van de HTC 10  zijn nieuwe foto’s en een promotiefilmpje van het nieuwe vlaggenschip gelekt. Daarin is te zien dat het toestel beschikbaar komt in de kleuren goud, zilver en zwart.

Lees verder na de advertentie.

HTC 10 promo video

De HTC 10 wordt hoogstwaarschijnlijk morgen tijdens een online event onthuld. Veel nieuwe informatie krijgen we dan niet te zien, aangezien in de afgelopen weken al het nodige is uitgelekt. Vandaag is er promotiefilmpje  opgedoken van het nieuwe toptoestel, waarin te zien is dat de smartphone lijkt op zijn voorgangers, de One M9 en One A9.

HTC 10 official promo video

Op de gelekte afbeeldingen (zie hieronder) is te zien dat de smartphone beschikt over  een usb-c-aansluiting. Usb-c maakt een snellere dataoverdracht mogelijk en laat het toestel sneller opladen. In de video is de HTC 10 zichtbaar in de kleuren goud, zilver en zwart. Het ligt voor de hand dat deze kleuren beschikbaar zijn bij de release, die naar verwachting medio mei plaatsvindt.

Meer HTC 10 specs

De HTC 10 beschikt over een 5,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De systeemknoppen zijn verplaatst naar de zwarte balk onderim, bij daaronder de homeknop die fungeert als vingerafdrukscanner. Onder de motorkap is een  Snapdragon 820-chipset met 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte aanwezig. De 3000 mAh-accu voorziet het toestel van stroom.

Het toestel draait standaard op Android 6.0 (Marshmallow) en beschikt over de nieuwe HTC Sense 8-schil. Voor het maken van foto’s is de HTC 10 voorzien van een nieuwe 12 ultrapixel-camera met een diafragma van f/1.8. Hiermee moet het nieuwe vlaggenschip ook mooie foto’s schieten bij weinig licht.

Lees het laatste nieuws over HTC

Via: GSMinfo
Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu