De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Downloaden: de officiële wallpapers van de HTC 10

Wouter Nijsen
11 april 2016, 14:35
1 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de HTC 10

Terwijl de onthulling van de HTC 10 aanstaande is, kun je de wallpapers van het toestel alvast downloaden. Zo krijg je een voorproefje van het nieuwe vlaggenschip.

Lees verder na de advertentie.

Download de HTC 10 wallpapers

De HTC 10 wordt aanstaande dinsdag (12 april) onthuld, maar de officiële wallpapers zijn al beschikbaar. Het gaat om 20 afbeeldingen, die via deze link te downloaden zijn en je Android-toestel de look van de HTC 10 geven. Houd er rekening mee dat de afbeeldingen (2880 bij 2560 pixels) elk meerdere MB`s groot zijn. Het is dus raadzaam  om ze via een wifi-verbinding te downloaden.

De HTC 10 is de opvolger van de One M9  en brengt  diverse vernieuwingen met zich mee. Zo zou het de eerste HTC-smartphone zijn met een QHD-scherm (5,2 inch) en Snapdragon 820-chip van Qualcomm. Laatstgenoemde wordt bijgestaan door 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte. HTC zou zijn nieuwe vlaggenschip uitrusten met een 12 ultrapixel-camera en Android 6.0 (Marshmallow) met versie 8 van de Sense-skin.

Net als zijn voorgangers beschikt de HTC 10 hoogstwaarschijnlijk over een metalen unibody behuizing, met aan de voorkant een vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen. Een usb-c-poort zorgt ervoor dat de smartphone veel sneller wordt opgeladen, en de 3000 mAh-accu voorziet het geheel van energie.

De HTC 10 krijgt mogelijk een adviesprijs van 699 euro. Naar verluidt vindt de release medio mei plaats.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's