De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘HTC adviseert om smartphone niet in broekzak te stoppen’

Gijs Ettes
27 mei 2013, 16:20
1 min leestijd
‘HTC adviseert om smartphone niet in broekzak te stoppen’
960237_10201317938415217_809637225_n

HTC heeft volgens een Facebook-bericht van een HTC One-gebruiker aangegeven dat je je smartphone beter niet in je zak kunt steken. Dit zei de fabrikant volgens de gedupeerde klant naar aanleiding van een compleet gebarsten One-scherm.

De HTC One is niet gevallen of ergens tegenaan gestoten volgens het Facebook-bericht over het compleet vernielde toestel. Als dit waar is, kan het gebarsten scherm mogelijk door een fabrieksfout zijn veroorzaakt.

Lees verder na de advertentie.

HTC’s klantenondersteuning heeft de One-bezitter een opmerkelijke reactie gegeven via een e-mail, zo staat er op HTC Nederlands Facebook. “Het scherm van dit toestel is inderdaad sterk, maar toch adviseren wij klanten niet om het toestel in de broekzak te houden. Per ongeluk ergens aangestoten of erop gezeten?”

UPDATE: HTC Nederland heeft inmiddels tegenover AndroidPlanet gereageerd op het Facebook-bericht: “HTC houdt in het ontwerp van zijn smartphones rekening met maximale stevigheid en bescherming in allerlei omstandigheden waaraan een toestel bij normaal gebruikt blootgesteld wordt. Dit betekent dat bij normaal gebruik een HTC smartphone prima in de broekzak gedragen kan worden.”

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu