De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

HTC begint eigen smartphone App Store in VS

Redactie
23 december 2010, 11:42
1 min leestijd
htc-logo

Vorige maand constateerde de Financial Times dat HTC plannen heeft om een eigen App Store te openen. Recente berichten op de website van het bedrijf bevestigen dat het binnenkort inderdaad een eigen App Store zal beginnen. Zo staan er diverse vacatures op de Amerikaanse website, zoals senior specialist of content management system, senior e-commerce manager en online handelsmanager. Het ziet ernaar uit dat HTC nog steeds mensen zoekt, aangezien het bedrijf de vacatures heeft toegevoegd aan populaire vacaturesites, zoals CareerBuilder.

Als je door een aantal van de vacaturebeschrijvingen scrolt, dan is het al bijna zeker dat HTC mensen inhuurt voor een eigen App Store. Maar niet alleen voor apps, maar wellicht ook voor telefoons en accessoires. Sommige van de vereiste vaardigheden zijn “smartphone apps store management“ en “solid understanding of online store development en operation proces“. Zo staat op de Amerikaanse website.

Lees verder na de advertentie.

Er gaan geruchten rond dat HTC e-boeken en apps gaat verkopen, maar mij persoonlijk zou het niet verbazen als daar smartphones en accessoires bijkomen.

HTC zet in ieder geval de plannen voor een eigen winkel door. Vol verwachting klopt ons hart!

Bron: HTC

Dit artikel is geschreven door Ronald Huyskens.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu