HTC begint met uitrollen Honeycomb-update voor HTC Flyer

Redactie
5 december 2011, 18:35
1 min leestijd
HTC begint met uitrollen Honeycomb-update voor HTC Flyer
HTC begint met uitrollen Honeycomb-update voor HTC Flyer
HTC Flyer Honeycomb homescreen

HTC is begonnen met het verspreiden van de Honeycomb-update voor de HTC Flyer. De 3G-variant van de 7 inch tablet kan vanaf vandaag Android 3.2 Honeycomb binnenhalen. De update is 210 MB groot en wordt over the air verspreid. HTC geeft aan dat de huidige homescreenindeling verloren zal gaan vanwege de grote verschillen tussen Gingerbread en Honeycomb. De update voor de Wi-Fi versie zal binnenkort worden vrijgegeven.

Het was nog even de vraag of de HTC Flyer wel in aanmerking zou komen voor een update. HTC heeft Android compleet aangepast met haar eigen softwarelaag Sense waardoor de update ook vrij lang geduurd. Na de Honeycomb-update zullen de hardwareknoppen niet meer werken omdat gekozen is voor ondersteuning van de softwareknoppen, de gebruikelijke manier van bediening in Android 3.x. De hardwarematige stylus-knop blijft wel werken. De stylus kan nu ook gebruikt worden om door je tablet heen te navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Om de update op de HTC Flyer 3G binnen te halen kan je beter wachten totdat je verbinding hebt met Wi-Fi. Wanneer de update voor de Wi-Fi versie precies verschijnt is niet duidelijk. Of de HTC Flyer ooit nog Android 4.0 Ice Cream Sandwich zal krijgen is ook niet zeker, maar in ieder geval is Android 3.2 Honeycomb een goede start.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu