Placeholder

Volgens Mark Moons van HTC Benelux is de Android telefoon van HTC nog lang niet klaar. In tegenstelling tot wat er beweerd wordt in het bericht dat de HTC Dream met Android in september al in de voorverkoop gaat geeft Moons aan dat deze volgens planning pas in het vierde kwartaal uitkomt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Moons komt met dit bericht naar aanleiding van de vele geruchten die de ronde gaan over het uitkomen van de HTC Dream met Android. Moons, die maandag een internationale meeting van HTC bijwoonde, ontkent alles. Er is geen sprake van uitstel maar de geclaimde release datum van september lijkt onwaarschijnlijk. Over het uitkomen van een mobiele telefoon van HTC met het Android besturingssysteem in Nederland houdt Moons zich op de vlakte, zo verklaart hij tegenover Tweakers.net: “Ik ga daar niets over zeggen, want dat zou teveel verraden.”

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.