HTC bevestigt komst One Mini door bestand op eigen site

htc one mini 3HTC heeft vrijdag de komst van een HTC One Mini bevestigd door het plaatsen van een zogeheten UA Prof-bestand op hun website. Deze bestanden bevatten doorgaans alle specificaties van een toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het bestand op HTC’s site bevestigt eveneens de grootte van het scherm van de HTC One Mini. Het toestel krijgt namelijk een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en draait op Android 4.2.

Verdere specificaties worden niet genoemd in het bestand, maar het is te verwachten dat de One Mini net als de HTC One twee stereo-frontspeakers krijgt en een UltraPixel-camera. Het wordt verder verwacht dat het toestel een batterijcapaciteit krijgt van 1700 mAh, een dualcore-processor, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan opslagcapaciteit. Geruchten spreken van een release rond augustus met een prijs van circa 400 euro.

Eerder vandaag lekten er ook al specificaties uit van een ander HTC-toestel, de Butterfly S. Deze Android-smartphone zou een 5 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1920×1080 pixels, en net als de HTC One (Mini) twee stereo-frontspeakers en een UltraPixel-camera. Het toestel zou daarnaast net als de HTC One een Snapdragon 600 huisvesten.

butterfly

Via: phone Arena