HTC bevestigt komst One Mini door bestand op eigen site

Gijs Ettes
14 juni 2013, 16:32
1 min leestijd
HTC bevestigt komst One Mini door bestand op eigen site
htc one mini 3

HTC heeft vrijdag de komst van een HTC One Mini bevestigd door het plaatsen van een zogeheten UA Prof-bestand op hun website. Deze bestanden bevatten doorgaans alle specificaties van een toestel.

Lees verder na de advertentie.

Het bestand op HTC’s site bevestigt eveneens de grootte van het scherm van de HTC One Mini. Het toestel krijgt namelijk een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en draait op Android 4.2.

Verdere specificaties worden niet genoemd in het bestand, maar het is te verwachten dat de One Mini net als de HTC One twee stereo-frontspeakers krijgt en een UltraPixel-camera. Het wordt verder verwacht dat het toestel een batterijcapaciteit krijgt van 1700 mAh, een dualcore-processor, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan opslagcapaciteit. Geruchten spreken van een release rond augustus met een prijs van circa 400 euro.

Eerder vandaag lekten er ook al specificaties uit van een ander HTC-toestel, de Butterfly S. Deze Android-smartphone zou een 5 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1920×1080 pixels, en net als de HTC One (Mini) twee stereo-frontspeakers en een UltraPixel-camera. Het toestel zou daarnaast net als de HTC One een Snapdragon 600 huisvesten.

butterfly

Via: phone Arena

Heeft dit artikel je geholpen?
HTC One Mini
HTC One Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu