HTC bevestigt toestellen met Android 2.0, HTC Dragon gaat mogelijk Passion heten

Redactie
27 oktober 2009, 11:54
1 min leestijd
HTC bevestigt toestellen met Android 2.0, HTC Dragon gaat mogelijk Passion heten
android-logo
htc passion

De Motorola Droid zal met Android 2.0 worden geleverd, maar bij HTC horen we tot nu toe alleen over toestellen met Android 1.6. Hoe zit dat? Gearlog ging op onderzoek uit en kwam erachter dat Samsung nog geen toestellen met Android 2.0 wil bevestigen. HTC deed dat wel: ze hebben al een tijdje de beschikking over Android 2.0 en gaat dat gebruiken op toekomstige telefoons. Welke dat is, wilden ze niet bevestigen, maar het zou de Droid Eris (HTC Desire) of de HTC Passion kunnen zijn. Verder zijn er geruchten dat de HTC Dragon op de markt zal komen als de HTC Passion.

Het gaat hierbij om een toestel met 1 GHz Snapsdragon-processor, die de HTC Dragon werd genoemd. De CDMA-versie van de Dragon, die via Verizon verkocht gaat worden, zou wel eens de nieuwe naam HTC Passion kunnen krijgen (hoewel toch niet helemaal nieuw, want de HTC Passion hebben we samen met de Desire al eens eerder voorbij zien komen).

Lees verder na de advertentie.

Het lijkt er trouwens op dat Verizon met z’n Droid-campagne gaat proberen om toestellen met hetzelfde uiterlijk te lanceren: de Motorola Droid, de HTC Droid Eris en de HTC Passion hebben allemaal een rij met knoppen langs de onderrand van het scherm (in plaats van de daadwerkelijke behuizing).

Via: Gearlog (Android 2.0) en Engadget (HTC Dragon)

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's