De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC brengt Android 4.1 (Jelly Bean) eerst voor 2012-toestellen uit

Redactie
12 november 2012, 22:19
1 min leestijd
HTC brengt Android 4.1 (Jelly Bean) eerst voor 2012-toestellen uit
android jelly bean

HTC is al begonnen met de uitrol van Android 4.1 met HTC Sense 4+ bij twee toestellen: de HTC One X en One S. Vandaag maakten ze bekend dat de HTC One V en HTC Desire C wel ondersteund zullen blijven, maar een update naar Android 4.1 komt er niet. HTC geeft voorrang aan toestellen die in 2012 zijn verschenen en meer dan 512MB RAM hebben. Daardoor vallen de One V en Desire C af, die nauwelijks acht maanden oud zijn maar te weinig RAM hebben. Volgens HTC moesten ze de beslissing nemen om een “optimale gebruikerservaring” te kunnen garanderen.

Specifieke data heeft HTC nog niet bekendgemaakt. Ook is er nog hoop voor oudere toestellen (van voor 2012), maar die zullen pas als laatste aan de beurt zijn. Het kan dus wel even duren voordat de HTC EVO 3D en andere voormalige toptoestellen aan de beurt zijn.

Lees verder na de advertentie.

HTC maakte het nieuws bekend via de eigen website. De HTC Thunderbolt, een toestel dat tijdens CES 2011 trots werd aangekondigd als Amerikaans toptoestel met LTE, heeft nog niet eens de update naar Ice Cream Sandwich gekregen terwijl dat al in augustus was beloofd. Het kan voor bezitters van een Thunderbolt nog wel even duren voordat ze aan de beurt zijn. HTC werkt eerst de nieuwere toestellen af.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu