HTC brengt update uit voor Desire HD

Redactie
23 oktober 2010, 15:57
1 min leestijd
HTC brengt update uit voor Desire HD
htc-desire-hd

Problemen met de nabijheidssensor van je HTC Desire HD? Installeer dan de nieuwe OTA-update van HTC, waardoor de problemen verleden tijd zijn. De update (1.32.403.5) heeft een grootte van 23 MB en verschijnt automatisch in beeld wanneer jij je HTC Desire HD aanzet. Krijg je geen melding? Ga naar ‘Instellingen’, ‘Over de telefoon’ en klik op ‘Systeemsoftware-updates’.

Afgelopen week kwam de Desire HD uit in Nederland. Sommige eigenaren klaagden over een niet werkende nabijheidssensor. Deze sensor zorgt ervoor dat het scherm uit gaat, wanneer jij je telefoon tegen je oor drukt. Bij telefoons waarbij de sensor niet goed werkte sprong het scherm op zwart na het starten van een telefoongesprek. Het ging overigens om een deel van alle Desire HD’s. Hieronder een filmpje van het probleem.

Lees verder na de advertentie.

Complimenten overigens voor HTC, die het probleem razendsnel oploste. Donderdagochtend beloofde het bedrijf het probleem te onderzoeken en nu is er al een update beschikbaar. Erg snel!

De nieuwe HTC Desire HD met HTC Sense is een uniek multimedia device met een scherp 4,3 inch LCD-scherm, Dolby Mobile en surround sound. Om razendsnel multimedia content te laden en bekijken is het toestel als eerste voorzien van een 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon processor. De HTC Desire HD maakt het mogelijk video in HD (720 pixels) op te nemen en heeft een 8 megapixel camera met dubbele flitser en gezichtsherkenning zodat je, ongeacht de tijd van de dag of locatie, altijd haarscherpe foto`s van je vrienden maakt.

Op de redactie is een testtoestel van de Desire HD binnengekomen. Volgend weekend kun je een uitgebreide review verwachten op AndroidPlanet.nl!

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Desire HD

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's