HTC Butterfly officieel, nieuwe high-end smartphone met 1080p-scherm

Redactie
7 december 2012, 11:58
1 min leestijd

Na het lekken van de HTC J Butterfly, een smartphone die enkel op de Japanse markt beschikbaar is, brengt HTC nu ook officieel de Butterfly voor de Europese markt uit. HTC behoudt de naam en heeft het toestel inmiddels op de internationale website gezet. De smartphone heeft een groot 5 inch Super LCD-scherm met een 1080p-resolutie (1920 bij 1080 pixels), Snapdragon S4 1.5Ghz quadcore-processor, 2GB werkgeheugen en een 8 megapixelcamera. Het toestel is, net zoals de One X+, matzwart en heeft mooie rode accenten aan beide zijkanten.

De Butterfly wordt waarschijnlijk HTC’s nieuwe high-end toestel van begin 2013 en zal de eerste HTC-smartphone met een 1080p-resolutie worden. Het is nog niet precies duidelijk met welke Android-versie de Butterfly wordt geleverd, maar het is aannemelijk dat dit Android 4.2 en de nieuwste Sense-versie wordt. Daarnaast ondersteunt de Butterfly een microSD-kaart, beschikt de smartphone over Beats Audio en wordt alles aangedreven door een accu van 2020 mAh.

Lees verder na de advertentie.

UPDATE: De HTC Butterfly is op dit moment alleen beschikbaar voor de Chinese markt. HTC heeft nog geen uitsluitsel gegeven of de smartphone ook naar Europa komt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu