HTC ChaCha en HTC Flyer krijgen nu al een firmware-update

htc chachaDe HTC ChaCha heeft vlak voor de lancering nog een betere processor gekregen, zo bleek gisteren. Oorspronkelijk zou HTC’s eerste Facebook-telefoon met een magere 600 MHz-processor worden uitgebracht, maar HTC heeft toch voor een iets snellere 800 MHz-processor gekozen. Nog steeds geen hoogvlieger, maar voor de mensen die een dergelijk toestel aanschaffen, staan gamen, videofilmen en andere zware toepassingen misschien ook niet zo hoog op het prioriteitenlijstje. Maar er is meer nieuws over de HTC ChaCha, want nog voordat dit toestel goed en wel in handen van de gebruikers ligt, is er al een firmware-update beschikbaar. Ook de HTC Flyer krijgt een update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC ChaCha krijgt een notificatie dat er een over-the-air-update beschikbaar staat. Het enige wat je hoeft te doen is op OK drukken om de nieuwe firmware binnen te halen. Doe dat het liefst via een Wi-Fi-netwerk, omdat het sneller gaat en je niet tegen datalimieten gaat aanlopen, als je provider die hanteert. Om te controleren of de update is geslaagd ga je vanaf het homescreen naar Settings > About Phone > Software Information > Software Number. Je ziet dan buildnummer 1.18.401.1. De update bevat applicatie- en systeemverbeteringen, maar HTC geeft geen details wat ze precies inhouden.

De HTC Flyer heeft ook een update gekregen. Na het installeren kun je op de hierboven aangegeven manier controleren of je de laatste versie hebt door buildnummer 2.00.405.3 te checken. Bij deze update is er sprake van performance-verbeteringen.

Via: HTC Support

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.