HTC Click binnenkort in Frankrijk te koop als HTC Tattoo
Wouter Nijsen

bouygues-telecomHet budget Android-toestel van HTC, de Click is  binnenkort in Frankrijk te koop. De Franse operator Bouygues Telecom zal de Click gaan verkopen als HTC Tattoo. Naast een naamsverandering heeft de Click ook een technische wijziging ondergaan. Om de prijs van de Tattoo verder te drukken is er voor gekozen het toestel zonder Wi-Fi aan te bieden. Gelukkig heeft het toestel wel de beschikking over 3G evenals een 3MP camera. De Tattoo staat hiermee voorlopig op de onderste trede van de HTC Android-reeks, onder de Magic en onder de Hero.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De maand september wordt als verkoopstart genoemd maar helaas zijn er nog geen prijzen bekend. Ook is nog onduidelijk of het toestel voorzien zal zijn van een simlock waardoor het  onzeker is of het toestel eventueel voor ons Nederlanders interessant kan zijn.

htc-tattoo-click

Via: FrAndroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.